Aparcar a Tossa de Mar

On aparcar a Tossa de Mar

On aparcar a Tossa

On aparcar a Tossa de mar

Tenim tres carreteres que arriben a Tossa: la GI-682(Lloret de mar), GI-681 (Llagostera) i GI-682 (Sant Feliu de Guixols):

-Arribant a Tossa per la GI-682 procedent de Lloret, just abans de la terminal d’autobusos hi ha un trencant a ma dreta que desemboca a dos parkings de pagament (els mes econòmics), están a 8 minuts caminant de l’hotel Tonet,.

-Arribant a Tossa per la GI-681 procedent de Llagostera, l’entrada al poble es a partir de la rotonda de les fonts (Estació de Bombers), per l’avinguda Catalunya, hi ha diferents parkings senyalitzats, es troben a uns 12 minuts a peu de l’hotel Tonet.

-Arribant a Tossa per la GI-682 procedent de Sant Feliu de Guixols, 23 km per la costa. L’entrada al poble es per l’avinguda Ferrant Agulló, a la primera rotonda (antiga caserna de la Guardia Civil), hi ha un parking molt tranquil a la tercera sortida, es trova a uns 20 minuts passejant de l’hotel Tonet.

Recomanem entrar al poble fins la plaça de l’esglèsia aparcant a la mateixa plaça, descarregar les maletes i després anar al parking tranquil.lament.

informació

Contacte

Hotel Tonet

Plaça de l’ esglèsia, 1

Tossa de Mar – Girona – COSTA BRAVA

Contacteu-nos:
34 972 340 237