Bar & Tapes a Can Tonet de Tossa de Mar

Bar & Tapes a Can Tonet de Tossa de Mar. Ubicats en ple cor del casc antic de Tossa, es inevitable no trobar la plaça de l’esglèsia de Sant Vicenç passejant pels carrers estrets de la nostra vila.

Al Bar de l’hotel (Can Tonet), podreu gaudir de la nostra terrassa encarada a la plaça cap a la porta d’entrada de l’església. Un racó confortable i carismàtic banyat per l’encant que l’historia l’hi ha donat al llarg dels anys i que queda imprès a les parets de la seva façana. Un lloc encantador on poder beure vermut casolà que ja bevia el nostre avi Quimet, refrigeris i diferents cerveses així com cafès, infusions amb denominació Ecológica fredes i calentes lliures de sucre i gluten.

A Can Tonet tenim com a objectiu conservar el tret característic que sempre ens a identificat com a negoci familiar, la nostra cuina. La nostra àvia, “Na Francisqueta” va ser un referent per a nosaltres i va passar a formar part d’una fornada de cuiners de l’època de la post guerra. Com a eix principal es feia servir la paciència, l’amor i el respecte cap els recursos que el mar i la terra els hi oferia per elaborar plats amb un ingredient comú i principal, el temps. Tot això va donar  forma  a una manera d’entendre la cuina Tossenca i la cuina de Can Tonet en particular.

Bar & Tapes a Can Tonet LES NOSTRES TAPES I RACIONS.

Aquí  us podrem oferir uns bocins de la nostra pròpia història servint receptes d’ahir per gaudir a dia d’avui. Us oferim un assortit de racions i tapes casolanes que van des de:

  • Bunyols de bacallà.
  • Filets de Bacallà amb tempora i salsa de Tomàquet de reducció lenta.
  • Peus de porc amb salsa de l’avia o a la brassa.
  • Terrina de Brandada de bacallà.
  • Musclos al forn cuits una gota d’oli i pebre bo.
  • Mar i muntanya fet amb mandonguilles de calamar i carn de vedella banyades amb Salsa de l’avia.
  • Suquet d’anxoves amb salsa Tossenca.
  • Cargols de terra amb Cabra de mar amb bitxo.
  • Bolets amb gambes o al roquefort.(en funció de l’època de l’any fem servir un tipus o un altre de cep).
  • Vieires a l’estil de na Carme amb una base de salsa de cap de gamba.

Bar & Tapes a Can Tonet LA NOSTRA SEL.LECCIÓ DE VINS.

“El millor vi es aquell que  més ens agrada” i sota aquesta premissa s’ha seleccionat una vintena de vins amb diferents D.O. per intentar trobar aquell perfil que més ens agradi. El vi neix del que l’hi aporta la pròpia terra i el seu entorn, bevent així una beguda i part d’un paisatge al mateix temps. Sauvignons blancs, Garnatxes blanques o negres, Cabernets Sauvignons i Mencías, passant per Muscats d’alexandría o Chardonnay. Monovarietals o Cupatges per tenir perfils de vins  “secs i minerals” o  “afruitats i perfumats”.

D.O.  Empordà, Priorat, Ribera de duero, Riojas, o vins de Madrid, passant per vins dolços d’aperitiu o postre tots servits a copes amb el seu servei.