Can Tonet de Tossa de Mar preparant la nova temporada

Can Tonet de Tossa de Mar preparant la nova temporada

Can Tonet de Tossa de Mar preparant la nova temporada, com tots els negocis familiars cuidem els petits detalls i vivim el negoci com a una forma de vida propia.

Els hotels familiars de temporada pot semblar que un cop tanquem quan els turistes van poc a poc marxant i les petites poblacions de la costa van tornant a aquella pau que també estimem i ens dona la nostra veritable personalitat i forma de ser, no desconectem dels nostres negocis.

la temporada baixa o la llarga temporada ion les nostres portes son tancades als clients s’ hi viu una gran activitat. No és fàcil tenir tot a punt per quan arriba el dia de tornar a obrir les portes, i no ens podem perdonar tenir a punt tots els detallas .

Pero veritablement el més important és l’ orgull i la gran satisfacció que ens donen els nostres clients que valoren aquelles petites millores i els nous clients que venen a cas que expresen l’ estat de manteniment i estima en les nostres instal lacions.

Dons aquests dies estem donant color a les zones nobles com la nostra cafeteria i bar així com als accessos a les habitacions des de l’entrada de carrer.

Share:

Deixa un comentari