Com arribar a Tossa de Mar

Com arribar a Tossa de Mar. Autopista AP-7 venint en sentit Nord des de França, SORTIDA 9 (Maçanet de la selva), per agafar la Carretera C-35 direcció Palamós, dins la C-35 agafar la sortida número 94 amb direcció Tossa de Mar. 14 km després arribaran a la nostra població.

Com arribar a Tossa de Mar. Autopista AP-7 venint en sentit sud de de Barcelona, SORTIDA 9 AB les dues porten al mateix lloc, per agafar la Carretera C-35 amb direcció Palamós, dins la C-35 agafar la sortida número 94 amb direcció Tossa de Mar. 14 km després arribaran a la nostra població.

Com arribar a Tossa de Mar. Autopista de la costa C-32. Agafarem un petit tram de l’autovia del maresme C-32 amb direcció Blanes. Aquesta autovia acaba amb la SORTIDA 134 direcció Blanes, Lloret i Tossa de mar. En aquesta opció tindrem que a travessar les poblacions de Blanes i Lloret, que en temporada alta ens tindrem que armar de paciència. Una altra opció, encara que fem més kilòmetres, es un cop arribats a la rotonda de la sortida 134, agafar la Carretera GI-600 en direcció Tordera, per anar a buscar la N-II direcció Girona. Dins la N-II trobarem la sortida per agafar la Carretera C-35 amb direcció Palamós, dins la C-35 agafar la sortida número 94 amb direcció Tossa de Mar. 14 km després arribaran a la nostra població.

Com arribar a Tossa de Mar. Eix Transversal C-25. Si venim per l’eix transversal sortirem a la SORTIDA 234, Direcció Sant Feliu de Guixols, Riudellots i aeroport. Al final de la carretera C-25 arribarem a una rotonda on agafarem la SORTIDA 231. Seguirem la Carretera C-25 a travessant la població de fins arribar a la població de Riudellots de la selva i Campllong després, fins arribar a la població de Cassà de la selva. Un Cop aquí des de la “rotonda dels Taps de suro de Cassà” agafarem la carretera C-65 amb direcció Sant Feliu de Guixols – Platja d’Aro. Dins d’aquesta via trobarem la desviació amb l’ indicació per anar Llagostera, Caldes i Tossa C-65z. A travessarem Llagostera per la C-253a direcció Bacelona i anirem a trobar la Carretera  GI- 681 amb direcció Tossa de Mar. 14 km després arribaran a la nostra població.