On som

Com arribar a Tossa de Mar

Com arribar a l' hotel

BAR A LA PLAÇA DE L’ESGLÈSIA (CAN TONET)

Es inevitable, serpentejant a través de la xarxa de carrers estrets que configuren el casc antic , en un moment o l’altre s’arriba a la plaça de l’esglèsia de Sant Vicenç, lloc ideal per fer una parada i reposar.

Al Bar de l’hotel (Can Tonet), podreu gaudir de la nostra terrassa encarada cap a l’entrada de l’església de Sant Vicenç. Un racó confortable i carismàtic banyat per l’encant de l’historia que guarden les parets de la façana de l’església amb la seva imponent entrada. Aquí  us podrem oferir un assortit de racions i tapes casolanes que van des de  els bunyols de bacallà que ja feia la nostra avia, els peus de porc amb salsa de la tia, brandada de bacallà, musclos al forn, un “mar i muntanya” amb mandonguilles amb cabra de mar, o un suquet d’anxoves amb salsa antiga, les nostres vieires gratinades amb salsa de cap de gambes, entre atres.  acompanyades de una beguda o d’una selecció de una vintena de vins amb D.O. empordà, Priorat, Ribera de duero, Riojas, o vins de Madrid, tots servits a copes i amb el seu precís servei del buit, per garantí la qualitat dels nostres estimats vins. També pots venir a refrescarte amb la nostra Tisana de Cava i Sangria de Vi de recepta antiga recuperada.

Un dels nostres objectius es conservar un tret característic de casa nostra, la nostra cuina familiar. La nostra àvia  Francisqueta va  passar a formar part d’una fornada de cuiners de l’època de la post guerra, tenint com a pilar principal la paciència, l’amor i el respecte cap el menjar que no es tenia per menjar, així que nosaltres anomenem que va néixer una cuina de supervivència. Tot això va donar  forma  a una manera d’entendre la cuina Tossenca i la cuina de Can Tonet en particular. Molta gent del poble la recorda per els seus requisits i el seu somriure i bon fer amb els fogons. Sempre deia: Noi! Que en vols mes? La resposta era sempre la mateixa: Hi tant, avia, es bonissim!, aquestes petites frases tan característiques de totes les cases ens feien sentir un gust, una olor, una sensació que queda gravat en la nostra memòria i en la nostra forma d’entendre la nostra cuina. Mitjançant les nostres racions i tapes casolanes intentem que els nostres clients puguin sentir aquela experiència!.

Esperem que si passeu per Can Tonet i seieu a la terrassa us hi trobeu molt a gust, com nosaltres ens hi hem sentit sempre al servei de les nostres clientes i clients.

informació

Contacte

Hotel Tonet

Plaça de l’ esglèsia, 1

Tossa de Mar – Girona – COSTA BRAVA

Contacteu-nos:
34 972 340 237