Ruta senderisme Banys de Bosc Tossa de Mar

Ruta senderisme Banys de Bosc Tossa de Mar. Situat en plena zona P.E.I.N., i al costat de “l’ermita de Sant Grau”, trobem un bosc amb Denominació de Origen.

Sota el concepte de “Bosc Terapèutic”, el municipi de Tossa disposa a dia d’avui de una zona de bosc mediterrà que compleix els requisits necessaris per tenir aquesta  especial denominació.

Des de Can Tonet us oferim la oportunitat de fer una immersió sensorial a bosc mitjançant les indicacions d’en Josep, acreditat guia de la primera promoció oficial de guies terapèutics de Catalunya.

Viurem una nova experiència física i emocional en els secrets i beneficis que el bosc mediterrà pot tenir sobre la nostra persona i la nostra salut, tant física com mental.

De construirem el concepte de caminar a la natura. Deixarem la pressa i la velocitat a un costat per treballar a un ritme lent i gaudir del que ens ofereix el nostre bosc per aprendre quins beneficis trobem sobre la nostra persona, en una activitat ideada per gaudir totalment dels elements que la natura Tossenca ens ofereix dins de la frondositat del seu bosc. Frenarem el nostre ritme per sentir plenament la terra als nostres peus, les fragàncies al nostre nas i el sol o la pluja a la nostra pell.

DURACIÓ: Tot un matí o tota una tarda.

KM: Uns 3km de qualitat.

LLOC: Sant Grau.

Senderisme a Tossa de Mar Costa Brava

També et pot interesar les nostres altres Rutes de Senderisme de Hotel Can Tonet de Tossa de Mar ha preparat per a tu:

Ruta Senderisme Puig de ses Cadiretes

Ruta Senderisme Cami de Ronda Nord

Ruta Senderisme Els Moltons

Ruta Senderisme de Sant Ponç