Senderisme a Tossa de Mar

Senderisme al Paradís Blau.

Un món de sensacions i experiències ens a guarden dins dels cinc itineraris que us tenim preparats. Les característiques de la nostra vila ve donada per la fusió tant dels colors verds dels nostres  boscos mediterranis que es fusionen amb els blaus marins del nostre mar mediterrà, com en l’olor de la salabror marina i el nostre romaní o farigola. Aquestes particularitats fan del nostre entorn un lloc privilegiat dins de la costa brava on història i bellesa van juntes de la mà. A Can Tonet oferim la possibilitat de poder gaudir de la bellesa del nostre patrimoni històric -paisatgístic a través de vuit rutes temàtiques degudament preparades. Podrem descobrir quines plantes medicinals tenim la nostra vila encara a dia d’avui, o com es feia la pela del suro. Descobrirem quins colors engalanen la nit en els focs de Santa Ana de Blanes vistos des de el bosc del nostre terme municipal, o quin efecte socio econòmic van tenir a Tossa els Indians amb l’intercambi de productes que vam tenir amb amèrica.

La persona encarregada de fer-nos gaudir de tots els plaers i secrets que guarden els nostres itineraris serà en Josep.

Experimentat i acreditat guia dins del àmbit del senderisme i excursionisme en general, en Josep ho es amb el senderisme a dins de la nostra vila en particular.

Historiador local i enamorat de la nostra terra, en Josep treballa en el seu petit Taller artesanal la fusta local creant petits tresors a partir de la manipulació de materials tant diferents  com pot ser el roure, les soques de bruc per fer pipes, o vares d’avellaner per fer bastons per caminar, entre moltes altres coses.

En Josep es una persona apassionada de la història i dels secrets que Tossa guarda dins dels seus senders. Històries que ens ha forjat una identitat pròpia i a ser com som a dia d’avui. El seu punt de vista  ens farà gaudir de l’entorn en a través de les seves explicacions adquirides al llarg dels anys, fent una immersió total tan en la natura com a l’historia local.

Sota la idea de “turisme actiu” donem la possibilitat de poder descobrir el nostre patrimoni paisatgístic i medi ambiental podent fer esport al aire lliure i al mateix temps conèixer les petites particularitats de la nostra vila.

Senderisme a Tossa de Mar Costa Brava

També et pot interesar les nostres altres Rutes de Senderisme de Hotel Can Tonet de Tossa de Mar ha preparat per a tu:

Ruta Senderisme Puig de ses Cadiretes

Ruta Senderisme Cami de Ronda Nord

Ruta Senderisme Els Moltons

Ruta Senderisme de Sant Ponç

Ruta Senderisme de Banys de Bosc