Tossa de Mar

Situada al sud de la Costa Brava, a mig camí entre la ciutat de Barcelona i la frontera amb França, Tossa de Mar té una superfície de 38’46 km2, amb un 88% de zona verda no urbanitzable, i una població d’uns 6.000 habitants.

El clima és típicament mediterrani, amb hiverns suaus i estius càlids.

Catalunya té dos idiomes oficials: el català i el castellà. La majoria dels tossencs parlen els dos.

La moneda que s’utilitza és l’euro, la moneda oficial de la Unió Europea, que es pot canviar a tots els bancs del municipi.

En aquesta secció trobareu informació sobre els nostres serveis, horaris comercials, dies festius, etc., que us ajudaran a preparar les vostres vacances.

HISTÒRIA I MONUMENTS A TOSSA DE MAR

Imagina un lloc on puguis viatjar en el temps cap a escenaris d’èpoques passades…

Tossa és un veritable museu a l’aire lliure, on els vestigis prehistòrics donen pas a una Túrissa romana, a una Tursa medieval i a una Tossa moderna convertida primer en refugi d’artistes i intel·lectuals i després en generosa amfitriona de turistes i visitants.

Aquest llegat patrimonial és el fidel testimoni de totes aquelles persones que, estimant-la, van fer d’aquesta terra la seva llar, des d’ara, també la vostra.

CULTURA I FESTES A TOSSA DE MAR

També hi ha una Tossa cultural, festiva, activa, que celebra les seves festes i tradicions més antigues i que organitza concerts, exposicions, balls, fires, concursos de pintura, mercats, aplecs, competicions esportives…

ACTIVITATS I OCI A TOSSA DE MAR

Tossa és una vila que sap entretenir i acollir. Et presentem una Tossa activa, esportiva, lúdica i comercial, que t’ofereix les instal·lacions i els serveis necessaris per poder practicar un ampli ventall d’activitats esportives i d’entreteniment, de manera individual, amb la parella, amb els amics o amb la família, aquí mateix o ben aprop.

PLATGES I NATURA A TOSSA DE MAR

Imagina sentir-te en plena natura i poder gaudir del silenci,conèixer llocs de Tossa que mai t’hauries pensat trobar aquí, espais de gran bellesa amb tota l’olor de la natura: de pi, de romaní, de farigola…

Imagina l’olor de la mar i gaudeix-la des d’un dels paisatges més espectaculars de la Costa Brava, una successió de penya-segats i miradors embolcallats de verds i de blaus, un caprici de formes que juguen amb la mar dibuixant entrants i sortints, platges i caletes.